Geen producten (0)

Ons verhaal

Good Woodies, een bedrijf dat zich focust op exclusieve en unieke houten planken. Good Woodies wil graag bijdragen aan een warme sfeer in huis. Zo kan een plank als decoratie gebruikt worden maar ook als borrelplank. Alles is mogelijk.

"Wood creates ambience and a feel of a place, as well as the expression of a structure"

Elke plank is uniek. Je koopt dus niet alleen een plank, maar ook een beleving, een verhaal. Dat is ook onze drijfveer. Iedere keer is het speciaal om te zien wat de plank "te vertellen" heeft. Daarom proberen we de plank zo mooi mogelijk te maken. Wij staan dan ook voor kwaliteit met een persoonlijk benadering. Wij willen de plank leveren waar u naar opzoek bent. Wij maken alleen maar gebruik van natuurlijke producten waardoor elke plank uniek is en deze de robuuste en natuurlijke uitstraling behoudt, maar toch geschikt is voor gebruik.

 

"Ko had toen hij 8 was al een eigen handel in uien, waar hij later zijn eigen hond van kocht."

Wij zijn Thom van Gent & Ko van Gent en al vanaf jongs af aan aan het ondernemen. Thom had een handel in haardhout en Ko had toen hij 8 was al een eigen handel in uien, waar hij later zijn eigen hond van kocht. Toch werd beide geen uitermate groot succes, dus besloten we onze krachten te bundelen om zo dubbel zoveel werk te verzetten in dezelfde tijd. Door goed contact met de houtzagerij in de straat besloten we de borrelplankenhandel groot te maken. Toen we jarig waren kregen we allebei een plank en daar hebben we vanaf dat we 5 waren van gegeten, of naar elkaar gegooid. Diezelfde planken hebben we nog steeds en komen iedere keer weer als ontbijtplankjes op de zondagochtend tevoorschijn. Het geeft een enorm goede sfeer.

Ons doel? Zoveel mogelijk mensen ontzettend blij maken met een unieke plank en zo bij te dragen aan de sfeer in het huis. Een extra voor het interieur of als cadeau, alles kan bij Good Woodies. Neem gerust contact op: info@goodwoodies.nl